Sunteți aici: Achiziții publice

Consiliul Județean Maramureș derulează achiziție publică având ca obiect Servicii de transport aerian ocazional intern si internațional, precum și cazare, transfer de la/spre aeroport și asigurări de sănătate pentru o deplasare în Manchester (UK) în perioada 29.01.2018-03.02.2018 în cadrul proiectului ‘’FoodChains 4 Europe - FC4EU (Lanțuri alimentare pentru Europa)” finanțat prin Programul Interreg Europe.
Consiliul Județean Maramureș derulează achiziție publică pentru atribuirea contractului de Furnizare piese auto pentru autoturism Dacia Logan și Kia RIO aflate în dotarea Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Gheorghe Pop de Băsești” al Județului Maramureș
Consiliul Județean Maramureș derulează achiziție publică pentru achiziţia „Furnizare Consumabile pentru tehnică de calcul – piese pentru echipamente periferice”. Cod CPV principal: 30125000‐1 Piese si accesorii pentru fotocopiatoare.
Consiliul Județean Maramureș derulează achiziție publică pentru achiziţia „Furnizare de mobilier pentru birouri”. Cod CPV principal: 39130000-2-Mobilier de birou (Rev.2).

Cercetare de piaţă în vederea stabilirii unei valori estimate totale fără TVA în vederea lansării procedurii de achiziţie pentru "Serviciu de vidanjare şi tratare levigat de la depozitul de deşeuri neconform închis în situ din Satu Nou de Jos, judeţul Maramureş şi efectuare analize fizico-chimice a levigatului".

Consiliul Județean Maramureș organizeaza un concurs de soluții pentru servicii de proiectare - ”Plan de revitalizare a satului Maramureșan – Case tip pe Valea Marei, Valea Cosăului și Valea Izei ”.