Sunteți aici: ActivitateNoutatiActivități desfășurate la Biblioteca Județeană „Petre Dulfu”, 18 - 22 decembrie 2017

Activități desfășurate la Biblioteca Județeană „Petre Dulfu”, 18 - 22 decembrie 2017

18 Decembrie 2017
Luni, 18 decembrie

ora 11, Salonul Artelor

Va avea loc deschiderea celei de-a VI-a ediţii a Târgului Darurilor de Crăciun, eveniment organizat de Asociaţia „NOD”, cu sprijinul Bibliotecii Judeţene „Petre Dulfu”.

Târgul Darurilor de Crăciun este un eveniment creat pentru comunitatea băimăreană și constituie o oportunitate pentru artiștii români și chiar străini de a vinde și interacționa cu publicul, iar pentru vizitatori de a le cunoaște talentul și de a găsi lucruri deosebite.

Program târg:

Luni, 11.00 - 19.00
Marți - Vineri, 9.00 – 19.00.


Miercuri, 20 decembrie

ora 13, Sala de conferinţe

Fundaţia Social-Culturală pentru Democraţie, „identitate, unitate, generozitate, acţiune” vă invită la prezentarea volumului de poeme postume intitulat „Exerciţiile fiinţei”, aparţinând lui Dumitru Iuga, alias Ion Bogdan. Evenimentul este organizat în parteneriat cu Şcoala „Mihai Eminescu”, Săliştea de Sus, şi cu sprijinul Bibliotecii Judeţene „Petre Dulfu” Baia Mare.

Participă: Gheorghe Pârja, Nicolae Iuga, Simion Iuga,

Recital realizat de Paul Antoniu.


Joi, 21 decembrie

ora 13, Sala de conferinţe

Colegiul de Arte Baia Mare în colaborare cu Biblioteca Judeţeană „Petre Dulfu” organizează un concert de Crăciun. Cu această ocazie, o parte din membrii Corului „Madrigaletto” vor folosi intrumentele muzicale din Colecţia „Iosif Herţea”. Dirijor: Dorin Chereji, Colegiul de Arte Baia Mare.