Sunteți aici: ActivitateOportunitati de finantarePropuneri de proiecteCerere de propuneri a Comisiei Europene - program de formare pentru Hub-uri digitale şi de inovare

Cerere de propuneri a Comisiei Europene - program de formare pentru Hub-uri digitale şi de inovare

Comisia Europeană caută organizații/entități din Bulgaria, Croația, Cipru, Estonia, Letonia, Lituania, Malta, Polonia, Republica Ceha, România, Slovenia, Slovacia, Ungaria care doresc sa se implice in inițiativa “Digital Innovation Hub” (DIH)”. 30 de organizații din 8 ţări dintre cele menționate mai sus vor beneficia de un program de pregătire condus de PwC şi Oxford University Innovation (Oxentia) pentru a deveni hub-uri digitale şi de inovare care să poată sprijini start-up-urile din regiune.

Activități: Programul va oferi formare, ateliere de lucru şi îndrumare privind abilitățile de dezvoltare a afacerilor şi activitățile durabile care pot fi întreprinse, incluzând identificarea oportunităților de finanțare din acest domeniu. Acesta se va baza pe cele mai bune practici identificate de către alte centre digitale de inovare din Europa, capitalizând cunoștințele şi experiența de ultimă generație ale PwC şi respectiv Oxford University.

Eligibilitate:
  • universități, centre de cercetare sau centre tehnologice, în special centrele de competenţe,
  • incubatoare şi acceleratoare care ajută start-up-urile să se dezvolte,
  • clustere şi asociații din domeniul privat,
  • autorități publice care conștientizează importanţa inovării şi dezvoltă planuri de specializare inteligentă.

Data limită pentru aplicare: 22 octombrie 2017.

După o prima selecție, o serie de interviuri desfășurate in octombrie şi noiembrie 2017 vor determina cei 30 câștigători. Anunțarea acestora va fi făcută în decembrie 2017.

Informațiile detaliate şi formularul de aplicare (disponibil doar in engleză) se pot regăsi la adresa: https://ec.europa.eu/eusurvey/runner/ApplicationForm.

Informare din partea Serviciului Promovare Proiecte – Direcţia de Dezvoltare şi Implementare Proiecte, telefon: 0262 211 947, maria.bara@maramures.ro.