Sunteți aici: ActivitateOportunitati de finantarePropuneri de proiecteCerere de propuneri de proiecte 2017 - Inițiativa „Voluntari UE pentru ajutor umanitar”

Cerere de propuneri de proiecte 2017 - Inițiativa „Voluntari UE pentru ajutor umanitar”

Comisia Europeană a lansat cererea de propuneri de proiecte a Inițiativei „Voluntari UE pentru ajutor umanitar” – proiecte de asistenţă tehnică şi consolidarea capacităților.

Titlul: Inițiativa „Voluntari UE pentru ajutor umanitar” - Asistenţă tehnică pentru organizațiile de trimitere. Consolidarea capacităților pentru ajutor umanitar ale organizațiilor de primire.

Obiectivul: este consolidarea capacităților organizațiilor de trimitere și de primire care intenționează să participe la inițiativa „Voluntari UE pentru ajutor umanitar" și asigurarea conformității cu standardele și procedurile referitoare la voluntarii candidați și la voluntarii UE pentru ajutor umanitar în vederea solicitării certificării necesare pentru mobilizarea voluntarilor.

Eligibilitate: organizații neguvernamentale, non-profit, înființate în conformitate cu legislația unui stat membru și având sediul în Uniune; organisme de drept public cu caracter civil; Federația Internațională a Societăților Naționale de Cruce Roșie și Semilună Roșie.

Bugetul cererii: 7 607 000 €

Data limită de depunere a aplicațiilor: 3 iulie 2017 (ora 12:00 la amiază, ora Bruxelles-ului)

Fişa de prezentare se regăsește în anexă.

Informare din partea Serviciului Promovare Proiecte – Direcţia de Dezvoltare şi Implementare Proiecte, telefon: 0262 211 947, e-mail: spp-ddip@maramures.ro.