Sunteți aici: ActivitateOportunitati de finantarePropuneri de proiecteCerere de propuneri de proiecte 2017, subvenție a Oficiului UE pentru proprietate intelectuală

Cerere de propuneri de proiecte 2017, subvenție a Oficiului UE pentru proprietate intelectuală

Comisia Europeană, prin intermediul Oficiului Uniunii Europene pentru proprietate intelectuală (EUIPO) de la Alicante, a deschis o nouă cerere de propuneri de proiecte 2017.

Titlul cererii: Sprijin pentru activitățile de creștere a gradului de conștientizare cu privire la valoarea proprietăţii intelectuale.

Obiectivul general al cererii: este creșterea gradului de conștientizare cu privire la valoarea și beneficiile proprietății intelectuale, precum și la prejudiciile cauzate de încălcările drepturilor de proprietate intelectuală.

Eligibilitate: autorităṭi publice locale, regionale sau naționale, fundaṭii universitare, organizaṭii non-guvernamentale, companii.

Bugetul total al cererii: 1.000.000 €; cofinanțare de până la 80%

Data limită pentru depunerea propunerilor: 25 septembrie 2017 (ora 13.00 la Alicante)

Detalii se află în anexă.

Informare din partea Serviciului Promovare Proiecte – Direcţia de Dezvoltare şi Implementare Proiecte, Consiliul Judeţean Maramureş, telefon: 0262 211 947, e-mail: spp-ddip@maramures.ro, maria.bara@maramures.ro