Sunteți aici: ActivitateOportunitati de finantarePropuneri de proiectePropunere de parteneriat, Spania, programul Europa Creativă

Propunere de parteneriat, Spania, programul Europa Creativă

Consiliul local al municipalității „L'Hospitalet de Llobregat” din Spania (Diputacion de Barcelona) este interesat să participe într-un parteneriat „Europa Creativă”, cererea de propuneri „Spaţii şi oraşe creative şi culturale” (Cultural and Creative Spaces and Cities), https://ec.europa.eu/culture/calls/2017-s23_en.

L'Hospitalet de Llobregat, localitate cu mai mult de 250.000 de locuitori, caută un lider de proiect, în mod ideal o administrație regională sau o agenție implicată în proiecte similare, care încearcă să facă faţă acelorași provocări.

Obiectivul principal al propunerii: este regenerarea culturală, economică si urbană a ariilor urbane industrializate căzute în desuetudine, prin dezvoltarea de proiecte culturale de calitate şi găzduirea companiilor, respectiv încurajarea inițiativelor creative şi de diseminare în sectorul cultural.

Data limită pentru manifestarea interesului: sfârșitul anului.

Contact pentru detalii: dl Cristóbal Cuenca, + 34 93 402 96 25, ccuenca@l-h.cat

Detalii în anexă.

Informare din partea Serviciului Promovare Proiecte – Direcţia de Dezvoltare şi Implementare Proiecte, telefon: 0262 211 947, spp-ddi@maramures.ro