Sunteți aici: Comunicate de presă


O întâlnire de lucru cu privire la oportunitatea depunerii de cereri de finanțare în cadrul Programului de Cooperare Transfrontalieră ENI Ungaria – Slovacia – România – Ucraina 2014 – 2020 a avut loc astăzi, 20.07.2017, la Consiliul Județean Maramureș.

Vă informăm că Ministerul Apelor şi Pădurilor a aprobat PRELUNGIREA TERMENULUI DE DEPUNERE pentru primul apel de subproiecte cu nr. MAP/01/24.04.2017, aferent Programului Competitiv de Finanţare Investiţii la nivelul comunităţilor locale pentru reducerea poluării cu nutrienţi, până pe data de 31.07.2017, ora 17.

Oraşul Seini a îmbrăcat ţinuta de sărbătoare pentru acest final de săptămână, în ciuda condiţiilor meteorologice nefavorabile. Cea de-a XX-a ediţie a Zilelor Oraşului Seini „Cetatea Zynir” a început sâmbătă, 15 iulie 2017, cu o serie de manifestări sportive, dar şi cultural – artistice. Şi în acest an, sărbătoarea a intrat în atenţia autorităţilor judeţene, atfel încât Consiliul Judeţean Maramureş a cuprins manifestarea în Programul Cultural Prioritar al judeţului pentru anul 2017.

Directorul Autorităţii de Management - Program Operaţional Infrastructură Mare, Cătălin Gheran, împreună cu experţi din cadrul instituţiei au fost prezenţi vineri, 14 iulie, la Consiliul Judeţean Maramureş pentru a discuta soluţii la problemele apărute în derularea proiectului „Fazarea Proiectului Sistem de Management Integrat al Deşeurilor în judeţul Maramureş”.

Marți, 11 iulie 2017, în sala de ședințe ”Bogdan Vodă” a Consiliului Județean Maramureș a avut loc o nouă ședință a Asociației de Dezvoltare Intercomunitară pentru Gestionarea Integrată a Deșeurilor Menajere (ADIGIDM) din județul Maramureș, întâlnire care a fost condusă de președintele Gabriel Zetea și la care au participat mare parte dintre primarii județului. Convocatorul a avut șapte puncte pe ordinea de zi, toate votate în unanimitate de participanții la ședință.