Sunteți aici: EvenimenteFirma Diferit va realiza drumul Baia Sprie – Bârsana

Firma Diferit va realiza drumul Baia Sprie – Bârsana

Termenul pentru eventualele contestaţii la licitaţia pentru „Lucrări rămase de executat în cadrul proiectului „Reabilitare traseu de drum judeţean Baia Sprie (DN128) –Cavnic (DJ184) – Ocna Şugatag (DJ109F – Călineşti (DJ185) – Bârsana (DJ185)” a expirat, fără ca vreuna din firmele necâştigătoare să depună contestaţie. Azi, 16 septembrie 2014, în cadrul unei conferinţe de presă, preşedintele Consiliului Judeţean Maramureş, Zamfir Ciceu, a declarat că pasul următor este semnarea contractului şi emiterea ordinului de începere a lucrărilor.„Acest moment a fost aşteptat de toată lumea, în special de riverani. Nădăjduim ca acest proiect să intre pe un făgaş pozitiv. Iar dacă vremea va fi bună, sperăm să putem începe lucrările  cât mai curând – în această toamnă.” – apreciază preşedintele Zamfir Ciceu. 

Reprezentantul firmei S.C. Diferit SRL a răspuns invitaţiei făcute de Consiliul Judeţean Maramureş şi a semnat azi contractul de realizare a lucrărilor.

Proiectul, având codul SMIS 1419, este finanţat prin Programul Operaţional Regional 2007-2013, Axa prioritară 2, Măsura 2.1. Valoarea la care a fost adjudecată oferta firmei S.C. Diferit SRL este de 79.058.183,19 lei fără TVA.