Sunteți aici: EvenimenteNou contract semnat în cadrul proiectului „Sistem de Management Integrat al Deşeurilor în judeţul Maramureş”.

Nou contract semnat în cadrul proiectului „Sistem de Management Integrat al Deşeurilor în judeţul Maramureş”.

Azi, 4.02.2015, la Consiliul Judeţean Maramureş, s-a semnat un important contract din cadrul celui mai mare proiect pe care instituţia îl are în derulare. Este vorba despre contractul de „Furnizare containere, pubele, igloo-uri şi echipament de compostare în cadrul proiectului Sistem de Management Integrat al Deşeurilor în judeţul Maramureş”. 

Licitaţia a fost câştigată de asocierea de firme S.C. Europlast România SRL Oradea şi S.C. Triplast SRL Târgu Mureş. Valoarea contractului este de 27.989.657,40 lei fără TVA, la care se adaugă TVA-ul în valoare de 6.717.517,78 lei, iar durata contractului este de 11 luni.

Reprezentanţii celor două firme s-au întâlnit cu echipa de proiect şi cu preşedintele Consiliului Judeţean Maramureş, Zamfir Ciceu, atât pentru a semna contractul, cât şi pentru a stabili detalii legate de procedurile de lucru în vederea realizării corespunzătoare a obligaţiilor contractuale.