Sunteți aici: EvenimenteS-a anulat procedura de atribuire la proiectul „Reabilitarea Drumului Baia Sprie – Bârsana”

S-a anulat procedura de atribuire la proiectul „Reabilitarea Drumului Baia Sprie – Bârsana”

„Proiectul „Reabilitare traseu Drum Judeţean Baia Sprie – Cavnic – Ocna Şugatag – Călineşti – Bârsana” a început prost, a continuat şi mai prost şi se anunţă în continuare dificil”– a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Maramureş, Zamfir Ciceu, la conferinţa de presă organizată azi.

 

 Comisia de evaluare a dat-o pentru ofertele tehnice a decis  cu unanimitate de voturi  anularea procedurii de atribuire pentru achiziţia publică destinată realizării lucrărilor rămase de executat la acest proiect. Motivația: toate cele trei oferte sunt neconforme, oferta tehnică a agenţilor economici respectivi fiind necorespunzătoare.

 

 

 „Exista un risc major de nefinalizare a lucrărilor în termen. Riscam să avem un câştigător care nu avea capacitatea tehnică de a finaliza lucrarea. Iar după aceea procedura de reziliere a contractului e foarte greoaie.” – susţine preşedintele Zamfir Ciceu. Preşedintele Consiliului Judeţean Maramureş a lansat o invitaţie publică tuturor agenţilor economici să se prezinte la licitaţia pentru acest proiect, care urmează să fie reluată. Proiectul revizuit are sursa de finanţare asigurată, iar lucrările rămase de executat ar putea fi realizate într-un termen de 6-8 luni. Termenul limită pentru finalizarea proiectului este decembrie 2015.