Spitalul Județean de Urgență "Dr. Constantin Opriș", dotat cu aparatură medicală performantă

În urma implicării Ministerului Sănătății și a Consiliului Județean Maramureș în activitatea unităților spitalicești din județ, Spitalul de Urgență “Dr. Constantin Opriș” Baia Mare a fost dotat cu patru mese de operație noi și două aparate Roentgen de ultimă generație. Primul aparat, model în formă de braț C, a fost distribuit secției Pediatrie, iar cel de-al doilea, model digital mobil, a ajuns în dotarea secției de Terapie Intensivă (A.T.I.) a spitalului.
“Sănătatea reprezintă pentru mine o prioritate în acest moment. Mulțumesc pe această cale ministrului Sănătății, Nelu Tătaru, pentru deschiderea de care a dat dovadă în rezolvarea problemelor din Spitalul Județean de Urgență Baia Mare și precizez că vom continua dotarea spitalelor din Maramureș cu echipamente de ultimă generație. Și din bugetul Consiliului Județean de anul viitor vom avea în vedere finanțări pentru dotarea spitalelor din subordine”, a declarat Ionel Bogdan, președintele Consiliului Județean Maramureș.

Valoarea echipamentelor care au intrat în dotarea spitalului depășește 2 milioane de lei.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Link-uri rapide

Informaţii utile

MaraQuality

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

site vechi site vechi
© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.